O mnie:
Uwielbiam gotować;-)
Użytkownik smakowisko
w dniu 12.11.2014 15:59 opublikował przepis:
Wilgotny, kakaowy biszkopt przełożony konfiturą porzeczkową i bitą śmietaną.
Użytkownik smakowisko
w dniu 20.10.2014 11:04 skomentował:
Użytkownik smakowisko
w dniu 20.10.2014 10:30 opublikował przepis:
Kostka malinowa to przyjemny, lekki i orzeźwiający deser. Polubią go zarówno dorośli jak i dzieci.
Użytkownik smakowisko
w dniu 20.10.2014 10:25 opublikował przepis:
Babeczki są proste i szybkie w przygotowaniu, poza tym ostatnio każdy chętniej sięga po małą babeczkę niż kawałek ciasta
Użytkownik smakowisko
w dniu 20.10.2014 10:21 opublikował przepis:
Orzo to po włosku pęczak, zatem orzotto to nic innego jak risotto z pęczaku.
Użytkownik smakowisko
w dniu 20.10.2014 10:06 opublikował przepis:
Sezon na dynię w pełni, dlatego warto korzystać z jej dobrodziejstw i przygotować z jej wykorzystaniem słodkie co nie co na niedzielny podwieczorek.
Użytkownik smakowisko
w dniu 23.05.2014 14:01 opublikował przepis:
Szybki orientalny obiad.
Użytkownik smakowisko
w dniu 23.05.2014 13:57 opublikował przepis:
Pstrąga to bardzo wdzięczna ryba, jej mięso łatwo odchodzi od dość dużych ości i jest prosta w przygotowaniu.
Użytkownik smakowisko
w dniu 23.05.2014 13:37 skomentował:
Użytkownik smakowisko
w dniu 12.12.2013 14:02 opublikował przepis:
Ten sos zawsze gości na naszym wigilijnym stole.
Użytkownik smakowisko
w dniu 08.12.2013 17:16 opublikował przepis:
Świąteczne ciasto z makiem.
Użytkownik smakowisko
w dniu 04.11.2013 10:04 opublikował artykuł:
Książka o gotowaniu według chińskiej filozofii pięciu przemian.
Użytkownik smakowisko
w dniu 04.11.2013 09:46 opublikował artykuł:
Leksykon przypraw w ozdobnym pudełku. Idealny na prezent.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 17:25 opublikował przepis:
Przygotowanie domowej pasty jest świetną alternatywą dla sklepowych past i pasztetów. Zdrowe, pyszne i co najważniejsze zrobione ze świeżych, sprawdzonych produktów.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 17:24 opublikował przepis:
Idealna do świeżo upieczonego, domowego chleba.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:53 opublikował przepis:
Szybki i pomysłowy obiad dla rodziny.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:41 opublikował przepis:
Bałkańskie kotleciki z mięsa mielonego z dodatkiem czosnku.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:35 opublikował przepis:
Więcej na blogu.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:35 opublikował przepis:
Makaron, pomidory i feta - moja ulubiona sałatka makaronowa.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:30 opublikował przepis:
Jambalaya to kreolska potrawa składająca się głównie z ryżu, z dodatkiem cebuli, czosnku, papryki i pomidorów.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:22 opublikował przepis:
Pomysł dla tych, którzy jeszcze nie widzą co upiec na Święta.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:21 opublikował przepis:
Pyszna, rozgrzewająca zupka na chłodne, przedświąteczne dni.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:19 opublikował przepis:
Zamiast świątecznego rosołku polecam tą zupkę. Zaskoczcie gości.;-)
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:19 opublikował przepis:
Więcej na blogu.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:17 opublikował przepis:
Szarlotka od zawsze kojarzy mi się z jesienią i koszami pełnymi jabłek.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 16:15 opublikował przepis:
Zapiekanka jest bardzo pracochłonna, ale jej niepowtarzalny smak wynagradza trudy jej przygotowania.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 11:08 opublikował przepis:
Idealna dla małych i dużych gości.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 10:41 opublikował przepis:
Chyba najbardziej znane węgierskie danie w Polsce.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 09:41 opublikował przepis:
Wegetariańskie sajgonki.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 09:28 opublikował przepis:
Ciasto francuskie z bananem i czekoladą to moja propozycja na coś słodkiego i błyskawicznego na stole.
Użytkownik smakowisko
w dniu 31.10.2013 09:22 opublikował przepis:
Rybę pakuje się w paczuszki z foli aluminiowej i zapieka w piekarniku. Rybka najlepiej smakuje z surówką z kiszonej kapusty.