Papryka konserwowa najlepsza

4.82 (202 ocen)

  • 1 min

Moja konserwowa papryka jest twarda,nie rozpada się a przy tym jest przepyszna

  • 1 min

Składniki:

  • 1 szklanka octu,5 szklanek wody,7 łyżek cukru,1,5 łyżki soli,cebula,kolorowe papryki.
Wystaw ocenę:

4.82 (202 ocen)

Zobacz również:

Przetwory

Papryka konserwowa najlepsza - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1.Papryki umyć,oczyścić i pokroić w kawałki.2.włożyć do umytych i wyparzonych słoików.3.Cebulę pokroić w pół plastry i włożyć na paprykę.4.Zalać gorącą zalewą.5.Zakręcić słoiki i pasteryzować 4 minuty.SMACZNEGO!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować